menu

... als presentatiecoach

Dit ben ik. Marlies. Verhalenverteller.
Ik heb honderden uren televisie gepresenteerd, heb als dagvoorzitter en zangeres op vele podia gestaan en ik spreek met veel plezier voice overs in. En ik heb je iets te vertellen.
Over je lekker voelen wanneer je op een podium staat. Over het geven van een bevlogen presentatie. Over het vertellen van jouw verhaal.
In één of meerdere dagdelen ga ik met je aan het werk. Dat kan in een privé-sessie of in een kleine groep (tot 6 personen). Ik geef je tools om je verhaal te vertellen. We doen oefeningen waarmee je gaat voelen wat het verschil maakt. Maar bovenal zoeken we naar de verbinding tussen wie je bent en wat je vertelt. Je gaat ervaren dat je na één sessie al makkelijker spreekt voor groepen of in het openbaar.

Ben je nieuwsgierig?
Mooi! Dan hoor ik graag van je.

Hoe kan ik je helpen?


 • Wanneer het weer kan pak ik de presentatietrainingen in een kleine groep weer op. Uiteraard volgens RIVM richtlijnen. Ook hier passeren alle bovenstaande onderwerpen, maar dan live en met veel opdrachten en oefeningen in de groep.
  Kosten € 295,- ex btw voor freelancers en zzp-ers
  en €395,- ex btw wanneer je werkgever betaalt.
 • online presentatietraining (2 x 75 min. in 2 weken).
  Hoe maak je contact via een webcam, hoe kun je voorbereiden? hoe kan je je stem gebruiken? hoe krijg je betrokken deelnemers? hoe wissel je af met beeldmateriaal? etc.. 
  Kosten €195,- ex btw

 • 1-op-1 online training waarbij ik je kan helpen met de voorbereiding van een specifieke (online) presentatie. We kijken naar je voorbereiding, op welke manieren je kunt aftrappen, de opbouw van je verhaal, hoe je interactie kunt bewerkstelligen en hoe je ervoor zorgt dat je boodschap beklijft.
  Prijs € 195,- ex btw per sessie van 75 min

tips


Nu we meer en meer online contact hebben met elkaar, heb ik vast een paar tips voor je op een rijtje gezet zodat je je online presentatie eenvoudig kan verbeteren. Succes!