Muziek

Korte kleine verhaaltjes, verteld door middel van klank, melodie en ritme. Een afwisseling van geluid en stilte. Uitbundig, swingend of ingetogen.

Voor haar nieuwe cd werken Marlies, Tom Klein en Arie de Boer samen met het Budapest Saxophone Quartet. Vier talentvolle musici die als één stem klinken. Op de cd staat veelal filmmuziek en eigen werk en in die stijl passen saxofoon quartet, zang, gitaar en percussie naadloos bij elkaar.Concerten

Marlies Claasen is te zien en te horen op verschillende podia en theaters.

Daar zingt ze naast haar eigen werk ook bewerkingen van stukken die háár raken; pop, jazz of latin.

(zie agenda)

Behalve met haar eigen begeleiders kan Marlies ook ingeschakeld worden als solist bij koren of orkesten. Dan kan ze zowel zingen als het concert aan elkaar praten. Twee vliegen in één klap dus!


Miniconcerten bij evenementen

Als 'break' tijdens een evenement of tussen de gangen van een diner door. Marlies Claasen kan een speciaal optreden verzorgen dat afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever. Ze kan muziek uitzoeken die rond een bepaald thema past. Maar ook kan een speciaal lied geschreven worden. Bijvoorbeeld in het kader van een fusie of het afscheid van een directeur. Een miniconcert door Marlies Claasen en haar band betekent een leuk en mooi tussendoortje; heerlijk achterover zitten en genieten! Het begeleidingscombo onder leiding van Tom Klein kan gedurende de avond ook instrumentale achtergrondmuziek verzorgen.venement of tussen de gangen van een diner door. Marlies Claasen kan een speciaal optreden verzorgen dat


Bijzondere optredens

Eén lied, bestaand of op maat geschreven, waarmee u indruk wilt maken. Ook dat kan. Bijvoorbeeld als opening van een evenement of als ludieke manier om de onthulling van een nieuwe huisstijl te begeleiden. Het lied kan eventueel ook op cd worden gezet en als relatiegeschenk worden weggegeven.

Achtergrondmuziek door Tom Klein

Gitarist Tom Klein kan met verschillende formaties achtergrondmuziek verzorgen bij uw evenement.<br/>Klein Duo bestaat uit gitaar en saxofoon. Maar ook een grotere bezetting met contrabas, piano en/of slagwerk behoort tot de mogelijkheden. En het genre muziek dat ze spelen? Van swing tot pop, van ballad tot Braziliaans. De muziekkeuze en het volume worden ten alle tijde aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.