menu

Agenda

We mogen weer!
Datum aanvang Show/Evenement Locatie
Vrijdag 17 december 2021
Aanvang: 19.30
We gaan weer iets leuks doen - met Quirine Viersen Hanzehof Buitensociëteit - Zutphen
Alles ademt Kerst op deze avond. De Buitensociëteit in kerstsfeer, met muziek, kerstverhalen en natuurlijk warme chocolademelk met slagroom!
Top-celliste Quirine Viersen won een rits aan grote muziekprijzen en speelde als soliste met vele beroemde orkesten. Een project doen waarin ze meer improviserend gaat spelen stond al een tijdje op haar bucket list.
'Toen ik werd gevraagd om met Marlies en Tom iets leuks te gaan maken, hoefde ik niet lang na te denken. Twee heel ‘eigen’ musici, uit een andere muzikale wereld. Een wereld waar improvisatie een belangrijk thema is. Ik hou enorm van jazz, dus om op die manier met elkaar en het publiek te gaan communiceren lijkt me geweldig en spannend!'
Zaterdag 18 december 2021
Aanvang: 20.00
Marlies Claasen zingt Kerst theaterkerk - Bemmel
Woensdag 22 december 2021
Aanvang: 20.15
Marlies Claasen zingt Kerst Musiater - Zevenaar
Ook genieten van een heerlijke avond in kerstsfeer?
Na een Coronakerst vorig jaar kan het gelukkig weer…

Marlies Claasen neemt u met flair mee op deze ongedwongen sfeervolle avond. Ze zingt bekende en onbekendere mooie songs met een link naar de knusheid en gezelligheid van kerstmis. Van ‘I’m dreaming of a white Christmas’ tot ‘Jingle bells’ en nostalgische kerstliedjes.
Maar ook nieuw eigen werk en bewerkingen van traditionals! Want er komt een grote wens van Claasen, Maas & Klein uit. Ze schrijven en arrangeren op dit moment stukken voor een ‘mini Christmas Album’ dat later dit jaar zal verschijnen.

Marlies is niet alleen een begenadigd zangeres, als presentator beheerst ze de kneepjes van het verhalen vertellen. U kunt dus zeker ook een kerstverhaal verwachten, verteld op een bedje van piano en gitaar.

Will Maas en Tom Klein kennen elkaar al sinds hun conservatoriumtijd. Op 6 augustus dit jaar kwam hun eerste album Piú Vicino uit. Op dit album nam Marlies de vocalen voor haar rekening. U gaat er tijdens dit concert ongetwijfeld wat van horen. Piú Vicino werd geschreven tijdens de Coronapandemie. De muziek ademt nabijheid, hunkering naar de ander, naar een winteravond bij een knapperend haardvuur…

Marlies Claasen - vocals
Will Maas - toetsen, accordeon
Tom Klein - gitaar
Jurriaan Boerstoel - techniek
www.marliesclaasen.nl
www.maasklein.com
Maandag 17 januari 2022
Aanvang: tm 19 januari
coachingsreis Dichtbij Jezelf  - Vorden
https://hemminkways.nl/dichtbij-huis-coachingreis/
Vrijdag 21 januari 2022
Aanvang: 19.30
We gaan weer iets leuks doen - met Eric Vloeimans Hanzehof Buitensociëteit - Zutphen
Vraag componist en trompettist Eric Vloeimans welke stijl hij het liefste speelt en hij zal geen antwoord geven. Hij is een schilder die een enorm arsenaal aan kleuren tot zijn beschikking heeft. Klassiek, modern, jazz of Braziliaans… wanneer het hem raakt kiest hij de kleuren die bij hem opkomen.
Op 21 januari gaan we samen schilderen. We spelen aan de hand van onze gemeenschappelijke passies, gedichten en verhalen. Hoe de avond eruit komt te zien? Het wordt in ieder geval verrassend en leuk!